Poke opowiadania /opisy snów /rozważania autorki na temat życia i świata
![]() |
![]() |
Tutaj znajdziecie informacje o każdym nowym, zamieszczonym na forum wątku. ^-^ |
Moje przeokropne lenistwo na pewno dałoby rade pokonać większą ilością komentarzy z waszej strony...moi kochani czytelnicy. ^u^ |
Sen nie o lataniu ale mych dwóch przyjaciołach z gg-Cherubi i Dyźku. ^_^ Postanowiliśmy wybrać się razem na wycieczkę do lasu. Jechaliśmy rowerami, szeroką polną drogę, po prawej i lewej stronie otaczały nas aleje drzew. O czymś rozmawialiśmy ale nie pamiętam o czym. W końcu dojechaliśmy do lasu. Bardzo dobrze go zapamiętałam. Jechaliśmy wąską dróżką a on był taki soczyście zielony. *_* Po jakimś czasie natrafiliśmy na górkę. Trudno nam było pod nią podjechać, szczególnie mi, ale Cherubi mi pomogła. ^u^ Gdy znaleźliśmy się na szczycie postanowiliśmy zostawić rowery i iść dalej na piechotę. Szliśmy spokojnie i nagle natrafiliśmy na dwa pasma torów. Dziwnym wydało mi się, że w tak krótkim czasie przejechało na naszych oczach kilka pociągów. Chyba dwa w prawo i dwa w lewo. Zagrodziły nam drogę, nie mieliśmy jak pójść dalej razem. :c