Poke opowiadania /opisy snów /rozważania autorki na temat życia i ¶wiata
![]() |
![]() |
Tutaj znajdziecie informacje o każdym nowym, zamieszczonym na forum w±tku. ^-^ |
Moje przeokropne lenistwo na pewno dałoby rade pokonać większ± ilo¶ci± komentarzy z waszej strony...moi kochani czytelnicy. ^u^ |
1. Jaki¶ człowiek wraz ze mn±(oboje byli¶my pokryci jakimi¶ czarnymi plamami-jakby smoł±) skakał (no w sumie całkiem wysoko, bo prawie nad dach budynku). Robili¶my to na zmianę. Gdy wykonywał to jeden-drugi ustawiał za pomoc± łańcucha poprzeczkę(belkę) która miała na jakim¶ poziomie ograniczyć nasz skok. Oboje byli¶my nawzajem na siebie Ľli, ponieważ uważali¶my, że za nisko je ustawiamy. Za każdym razem uderzali¶my o nie głow±. Od razu zrozumiałam sens tego snu, mam nadzieję, że wy także go od razu widzicie. :>
2. ¦nił mi się piękny ptak który leciał wysoko w górę. Widziałam go z bliska, jednak z nieco oryginalnej perspektywy. Ja patrzyłam z góry, jakbym znajdowała się w powietrzu. On leciał w górę, prosto w moj± stronę. ^^ Niestety, trwało to tylko przez krótk± chwilę.
3. Widziałam piękny widok. Polankę przez któr± przepływała rzeka. Czułam, że chciałabym tam się znaleĽć. Nie był to jednak obraz, patrzyłam na to tak jakbym ogl±dała film, jednocze¶nie jako niewidzialna bior±c w nim udział.